Saturday, March 28, 2009

yana's wedding....

my friends and I with bride and bridegroom during makan beradap...
the happily couple.. norhaliana and syahrim azhan... may Allah bless both of u...

3 comments:

norhaliana said...

Thanks ika for comning to my wedding. Lama dah tak jumpa dgn geng lain. Itu pun ramai budak lelaki yang tak dtg coz kerja on that day.. cam ijal and fasya.

semua dah beranak-pinak laa.. kita je baru nak start 'the journey'!

ika_nadira said...

not a problem.. kalau kau bleh ikut aku sampai ke BP mase aku kawin dulu ni aper la sangat kalau aku balik ke hometown untuk wedding kawan sekolah aku.. lagipun bkn jauh sgt pun..
yes our journey just started... dan aku harap kite akan bahagia ngn alam baru ni...

norhaliana said...

ika, mana new post ni??? Im waiting...