Monday, May 4, 2009

aloha....

salam....
dah lame sangat dah tak blogging... kekadang tu online tapi spent time bace blog org lain.. terutamanyer kawan2 la.. tgk gamba wedding diorang yg cantik2 tu...
last 2 weeks memang tired giler, after 1 event followed by other event n meeting.. sampaikan lupe nak kasi tau kawan2 yg kat KL yg I have been in Kl for the passed 1 week. kalau tak boleh gak melepak2 ngan diorang.. but what to do commintment keje nyk sgt... kesian kat hubby jugak la, kite asyik outstation jer dier kene tinggal...
last 2 weeks ader event kat JB, big event involved prof dari Netherlands, syukur yg semuanyer berjalan lancar n we managed to acchieved target of participants. then followed pulak ngan 3 days meeting at Impiana KLCC. yang paling tak boleh dipercayai during meeting tu ader la buat dinner farewell untuk MD yang dah nak resign. Gareath Gates (GG). ader ker patut buat dinner kat THE ZOUK... nak pengsan bile tau... dah la tu seme compulsary to attend the dinner.. nak tak nak kami2 yg bertudung ni telah menjejakkan kaki ke the Zouk tanpa kerelaan hati... yg paling kelakar bile they serve soft drinks none of us did take the drinks.. we look at the glass like poison... HAHA... berhati-hati sebab did not the glass has been used to serve alkohol or not rite.. sedih bile org2 yg berpangkat nesar dalam management tak mempertahankan hak pekerja yg beragama islam... kalau nak diikutkan boleh ajer kalau nka buat dinner kat tempat lain, Saloma Bistro pun dekat jer, entah aper yg best sgt ngna Zouk tu entah... lepas nak dekat sejam gak duduk dlam tu, semua yg bertudung ni keluar la dari tempat tu, pening2 lalat la jugak bunyi bising kat dalam tu... nak keluar tu pun satu hal sebab tak nak nampak sgt yg kami nak kuar beramai2 kene la mengatur langkah sorang2. sampaikan time ika nak kuar tersesat2 la... nampak sangat tak penak masuk tempat gini... hehehe... what ever pun that will be the 1st and last time la.. to GG, good luch to you and enjoy life...
ader banyak lagi event yg akan datang ni... so kene la prepare myself to overcome all the stress...

5 comments:

norhaliana said...

finally norika telah meng-update blog nya! bravo!
Hehe. Best pergi zouk?? mcm tu la entertainment kat kl ni. time aku kerja kat kpmg dulu, every dinner kat modesto. mcm tak ade tempat lain nak makan.. sabar je la..

keep blogging! ;)

ika_nadira said...

best apernyer gi Zouk.. Pening kepala aku.. hahaha.. orang kampung kan maner la tau aper zouk tu.. tetibe masuk dalam macam tu upernyer... bayangkan la nak kuar pun sampai sesat.. hehehe... terkejut hubby aku bile tau aku masuk zouk... tapi aku gi pun atas sebab nak celebrate bos aku la..kalau tak mintak maap jer la.. nak sesuai langsung ngan jiwa aku.. eh, kau nyer blog best la.. ader advertisement lagi tu.. ajar la aku.. aku bukan pandai sgt tapi teringin gak nak belajar... hehehe..

norhaliana said...

Advertisement nuffang tu boleh dapt extra money tu! Try la ika. click kat nufang, pastu register jd member and down load link nuffang kat blog ko.
kalo ada iklan apa2 kat blog aku, click kan lah.. nanti aku click kan utk ko sekali. senang je nak dapt income. suka-suka je.. sebab tu aku dah rajin update blog. kerja tak busy..

ika_nadira said...

YANA!!! aku dah sign in jadi member then ganer la nak down load link kat blog aku? Tak pandai la...

norhaliana said...

login as member.. pastu copy and paste ad units kat blog. Refer AD ADD. Ada 3 tempat boleh letak - header, side bar and between 2 entries. Just ikut instruction kat situ.. Good luck!